Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Ocean Controls Limited

Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited Ocean Controls Limited
1 2 3 4 5
Ocean Controls Limited
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μάρκες: COEM ODM
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ocean Controls Limited ιδρύθηκε από έναν βιομηχανικό μηχανικό με 10 έτη εμπειρίας στο σχέδιο και τον κατασκευαστή των ηλεκτρονικών θερμοστατών δωματίων τοπ-τελών.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM στους παγκόσμιους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του σχεδιασμού, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της σχεδίασης.

 

Με πολλά έτη εμπειρίας, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζουν την ασυναγώνιστες ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές. Αυτήν την περίοδο τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: μη προγραμματίσιμες/προγραμματίσημες θερμοστάτες, κουμπιών πινάκων/ώθησης θερμοστάτες/οθονών επαφής, συνδεμένες με καλώδιο και ασύρματες θερμοστάτες, μπορούμε επίσης να κάνουμε το χρονόμετρο, τη βύθιση/την τριχοειδή θερμοστάτη και άλλα σχετικά μέρη ελέγχου συστημάτων θέρμανσης σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη. Τα προϊόντα ανταποκρίνονται στο CE, R&TTE, τη FCC, UL και εγκεκριμένα τα CSA ποιοτικά πρότυπα.

 

Το εργοστάσιό μας έχει τρία σύνολα του SMT, 10 σύνολα μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων και τους προηγμένους φορμάροντας εξοπλισμούς, η μηνιαία ικανότητα είναι περισσότερα από 50.000 PC, και αυτό μπορεί να επεκταθεί σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

 

Έχουμε μια ισχυρή ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα θερμοστατών, είναι καρυκευμένα στο σχέδιο, αναπτύσσονται και δοκιμή των ηλεκτρονικών θερμοστατών, του ελεγκτή HVAC και των εξαρτημάτων. Επιπλέον, έχουμε την ευρεία εμπειρία στα προϊόντα τηλεχειρισμού RF όπως τις μακρινές ασύρματες θερμοστάτες. Με βάση τα ανωτέρω, μπορούμε να σχεδιάσουμε/αναπτύσσουμε τα νέα μοντέλα για σας επάνω στις τεχνικές προδιαγραφές ή τα δείγματά σας.

 

Σαν επιχείρηση, προσπαθούμε να υπερέχουμε στην ποιότητα των προϊόντων πωλούμε, η υπηρεσία παρέχουμε και η υποστήριξη που δίνουμε. Είμαστε δεσμευμένοι στη συνεχή βελτίωση και στην οικοδόμηση των win-win σχέσεων με τους συνεργάτες μας.

Ιστορία

Ocean Controls Limited, είναι βασισμένος σε έναν προηγούμενο με 10 έτη εμπειρίας στην ηλεκτρονική θερμοστάτη δωματίων τοπ-τελών σχεδιασμού/κατασκευής. Παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM στους παγκόσμιους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της σχεδίασης.


Με πολλά έτη εμπειρίας, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται με την ασυναγώνιστες ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διάρκεια. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλα πέρα από τον κόσμο, ειδικά ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές. Αυτήν την περίοδο τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου: μη προγραμματίσιμη/προγραμματίσημη θερμοστάτης, dail/θερμοστάτες θερμοστατών κουμπιών ώθησης/οθονών επαφής συνδεμένη με καλώδιο και ασύρματης, μπορούμε επίσης να κάνουμε το χρονόμετρο, τη βύθιση/την τριχοειδή θερμοστάτη και άλλα σχετικά μέρη ελέγχου συστημάτων θέρμανσης σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη. Το επίπεδο ποιοτήτων των προϊόντων είναι όλα μέχρι το CE, R&TTE, τη FCC, UL και εγκεκριμένα τα CSA πρότυπα.


Το εργοστάσιό μας έχει τρία σύνολα CNC, 10 σύνολα μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων και τους προηγμένους φορμάροντας εξοπλισμούς, η μηνιαία ικανότητα είναι περισσότερα από 50.000 PC, και αυτό μπορεί να επεκταθεί σύμφωνα με τη θέση διαταγής.


Έχουμε την ισχυρή ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα θερμοστατών, είναι ισχυρά στο σχέδιο, αναπτύσσονται και δοκιμή της ηλεκτρονικής θερμοστάτη, του ελεγκτή HVAC και των εξαρτημάτων. Επιπλέον, έχουμε πολλή εμπειρία στα προϊόντα τηλεχειρισμού RF όπως τη μακρινή ασύρματη θερμοστάτη. Με βάση ανωτέρω, μπορούμε να σχεδιάσουμε/αναπτύσσουμε τα νέα μοντέλα για σας επάνω στην τεχνική προδιαγραφή ή τα δείγματα.


Σαν επιχείρηση, προσπαθούμε να υπερέχουμε στην ποιότητα των προϊόντων πωλούμε, η υπηρεσία παρέχουμε και η υποστήριξη που δίνουμε. Συνεχίζουμε πάντα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτεροι και καλύτεροι μαζί με τους συνεργάτες μας!

Υπηρεσία

Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας.

OEM/ODM υπηρεσία.

Ποιότητα μέχρι το CE, R&TTE, τη FCC, UL και CSA.

Ανταγωνιστική τιμή.

2 έτη εξουσιοδότησης.

Αυτοί οι τύποι στην Ευρώπη:

Κίνα Ocean Controls Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Πρόσωπο περισσότερο από 10 στην ομάδα Ε&Α.

Πρόσωπο περισσότερο από 200 στη γραμμή παραγωγής.

Ολοκληρώσαμε την ποιότητα και την ποσότητα διάφορης θερμοστάτη δωματίων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας